Muziekvereniging Eindhoven West, opgericht 21 juni 1945, is van oudsher de harmonie van het stadsdeel Strijp in Eindhoven, vandaar de naam Eindhoven West. Deze harmonie is gehuisvest in gemeenschapshuis De Lievendaal, aan de Lievendaalseweg in Strijp. Elke donderdagavond repeteren wij daar van 20.00 u. tot 22.15 u. Voorafgaand van 18.45 u. tot 19.45 u. repeteert het opleidingsorkest. Op deze avonden kan iedereen kennismaken met de leden, het bestuur en de dirigent van onze vereniging, maar vooral de prettige sfeer opsnuiven. Lees meer..

Opleidingsorkest

Groot orkest

Sinterklaas

Op 5 december speelt MEW tijdens de intocht van Sinterklaas op basisschool “’t Slingertouw” in Meerhoven.

Concours

Op zondag 2 november ging de muziekvereniging op concours in Terneuzen. Zij behaalde daar een eerste prijs.