Muziekvereniging Eindhoven West, opgericht 21 juni 1945, is van oudsher de harmonie van het stadsdeel Strijp in Eindhoven, vandaar de naam Eindhoven West. Deze harmonie is gehuisvest in gemeenschapshuis De Lievendaal, aan de Lievendaalseweg in Strijp. Elke donderdagavond repeteren wij daar van 20.00 u. tot 22.15 u. Voorafgaand van 18.45 u. tot 19.45 u. repeteert het opleidingsorkest. Op deze avonden kan iedereen kennismaken met de leden, het bestuur en de dirigent van onze vereniging, maar vooral de prettige sfeer opsnuiven. Lees meer..

Meedoen?

Blazersklas

Opleidingsorkest

Groot orkest

16 mei 2019 Concert Lievendaal

Op 16 mei zal MEW een extra concert geven in plaats van de repetitieavond.

Jubilarissenconcert

Op 13 april verzorgden het opleidingsorkest en het groot orkest een concertavond. Op deze avond werden een groot aantal jubilarissen in de vereniging in het zonnetje gezet.