Login

Concert voor en met Oekraïeners

Op 25 mei vindt er in Pand P aan de Leenderweg in Eindhoven een concert plaats waarbij Muziekvereniging Eindhoven West een deel van het programma voor haar rekening neemt. Naast enkele orkestwerken zal MEW de begeleiding verzorgen van drie nummers die door Nadiia Suprunovych worden gezongen.

Het concert begint om 19:00 uur.


Buitenconcert Philips van Lenneppark

Op zondag 9 juli geven wij  een concert in het Philips van Lenneppark bij het mevrouw van Lennep paviljoen. We luiden de zomervakantie muzikaal in met onder andere bekende nummers zoals Vivo per Lei, the Eagles in concert en een medley uit de muscial ‘Grease’.

Ons concert begint om 14.00, we hopen dat het zonnetje schijnt zodat het een lekkere zomermiddag kan worden met gezellige muziek en een drankje.


Concert Internationale School

Op de Open Dag van de Internationale School in Eindhoven op 2 juli 2023 zal Muziekvereniging Eindhoven een concert geven. De precieze tijd is nog niet bekend.

 

 


Voorjaarsconcert

Ons voorjaarsconcert wordt gehouden op zaterdag 15 april, in gemeenschapshuis ‘de Lievendaal’. Tijdens dit concert worden onze jubilarissen in het zonnetje gezet.

 

Wij zijn ook erg trots dat Oksana Kikavska tijdens ons voorjaarsconcert wil optreden.

Oksana komt uit de Oekraïne en is een professionele bandura speelsters en zangeres. Ook componeert zij haar eigen muziekstukken.

In haar eigen land is zij een echte vedette; een soort Oekraïense Edith Piaf.

De bandura is een Oekraïense harp met 64 snaren.

De bandura is het instrument dat de stem en ziel van de Oekraïne het best belichaamt.

De bandura weerspiegelt de geschiedenis van de Oekraïnse natie, die honderden jaren terug gaat.

Tijdens het concert speelt zij enkele van haar eigen composities en traditionele paasliederen uit de Oekraïne.


Nieuwjaarsconcert

Om het nieuwe jaar muzikaal in te luiden geven wij op zondag 15 januari 2023 een nieuwjaarsconcert samen met het dag orkest van vereniging WMC. Het wordt een afwisselend concert met klassieke, moderne en Latijns-Amerikaanse muziek, waarbij sommige muziekstukken dansparen aan van dansschool le Haen zullen deelnemen. Het concert wordt gegeven in  Wijkcentrum Unitas te Eindhoven om 14.00uur. Entree is gratis.


Jubileumconcert

We vieren ons 75 jarig bestaan met een mooi concert in het CKE te Eindhoven. We zijn hiervoor al hard aan het repeteren en zullen u nieuwe en oude nummers ter gehore brengen. MEW neemt u terug in de tijd en we gaan er een mooi muzikaal feestje van maken we zien u graag 6 november. Klik op de flyer voor meer informatie.

 


Vlooienmarkt

 


Buitenconcert Philips van Lenneppark

Op donderdag 21 juli, onze laatste repetitie avond voor de zomervakantie geven wij nog een concert in het Philips van Lenneppark bij het mevrouw van Lennep paviljoen. We luiden de zomervakantie muzikaal in met onder andere bekende nummers zoals Vivo per Lei, the Eagles in concert en Mambo no. 5

Ons concert begint om 20.00, we hopen dat het zonnetje schijnt zodat het een lekkere zomeravond kan worden met gezellige muziek en een drankje.


Concert van Doorne kiosk

Op zondag 15 mei spelen wij op het ‘Wim van Doorne’ muziekkiosk tegenover het Stadspaviljoen. De muzikale middag begint om 14.00 waar ook het Eindhovens Muziekcollectief en het Eindhovens Senioren orkest zal spelen. Hopelijk zijn de weer goden ons goed gezind en hebben we een gezellige, zonnige en muzikale middag. Entree is gratis.


Aubades Koningsdag

Op 27 april geeft onze vereniging aubades bij 2 verzorgingshuizen in Strijp. We maken in beide huizen een half uurtje gezellige muziek om te vieren dat onze koning Willem Alexander die dag jarig is.

Leve de koning! Hoera!